Marina Stellendam heeft 't allemaal!

Zee, binnenwater en een prachtige omgeving
Marina Stellendam ligt aan het Haringvliet, op de rand van Zuid-Holland en Zeeland. Een perfecte uitvalsbasis voor tochten op de Noordzee en voor het verkennen van de Zeeuwse wateren. In de omgeving van Marina Stellendam wachten schitterende natuurgebieden, strand, zee, de vissershaven en visafslag en oude kleine stadjes om door u ontdekt te worden.

Natuurschoon en oude stadjes
Aan de oostkant van de de jachthaven ligt natuurgebied de Scheelhoek. Aan de westkant ligt de vissershaven met visafslag, met aansluitend de grote Noordzeestranden met bos en duinen. De jachthhaven ligt bij het vissersplaatsje Stellendam en nabij het middeleeuwse handelsstadje Goedereede.

Zeehondjes
Voor de kinderen is er op het jachthaventerrein een eigen strandje en een grote grasweide met speeltuintje, volleybalnet en voetbalgoals. Vlakbij de jachthaven ligt het subtropisch zwemparadijs ’t Zuiderdiep. En vlakbij is bij Expo Haringvliet op 1 augustus 2014 het opvangcentrum voor zeehonden A Seal Centrum geopend. Bezoekers zijn meer dan welkom!

Zeilwedstrijden
Marina Stellendam is een uitstekende zeilwedstrijdlocatie. Het Haringvliet is ruim genoeg voor het uitleggen van wedstrijdbanen, en de ligging van Stellendam aan de westzijde van het Haringvliet waarborgt beschut water bij minder goed weer. In de haven en op het water is alle ruimte die nodig is voor zeilevenementen.

Weersverwachting
Stellendam

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks op afspraak

VHF 31

telefoon +31 (0)187 493769

info@marinastellendam.nl